Tiada Lagi Masalah Kencing Manis Darah Tinggi Sakit Jantung Kolestrol

TERBONGKAR! Rahsia Pesakit Darah Tinggi, Kencing Manis, Sakit Jantung dan Kolestrol Rawat Sakit Mereka...

ASHWAGANDHA KSM-66

Khas untuk rawat masalah
Tiga Serangkai!

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9/5

Pengguna Berpuas Hati Dengan Kesannya!
10000 +

TESTIMONI ASHWAGANDHA KSM-66

KENCING MANIS, DARAH TINGGI & KOLESTEROL

TESTIMONI ASHWAGANDHA KSM-66

KENCING MANIS & DARAH TINGGI

TESTIMONI ASHWAGANDHA KSM-66

DARAH TINGGI & KENCING MANIS

TESTIMONI ASHWAGANDHA KSM-66

KENCING MANIS & DARAH TINGGI

TESTIMONI ASHWAGANDHA KSM-66

LUKA KENCING MANIS SEMAKIN SEMBUH

Pastikan Original, Baru Beli!

TERBUKTI SECARA SAINTIFIK MELALUI UJIAN KLINIKAL

Ashwagandha KSM-66 dikenali sebagai Raja Herba dengan “Medical Grade“, diambil daripada bahagian akarnya sahaja dan telah digunakan secara meluas bagi tujuan perubatan.

Lebih 1,269 ujian klinikal dijalankan ke atas Ashwagandha (withania somnifera) di universiti, jabatan kesihatan dan hospital oleh doktor dan pakar bertauliah di seluruh dunia di mana hasil ujian klinikal mereka direkodkan secara terperinci dan disahkan oleh United States National Library of Medicine yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, Jabatan Perubatan No 1 di dunia.

UJIAN KLINIKAL DARI PAKAR

Di dalam satu ujian klinikal mendapati bahawa penggunaan Ashwagandha berjaya menyelesaikan masalah obesiti, darah tinggi, kencing manis, masalah sistem pernafasan, penyakit berkaitan sel otak, dan demesia.

RUJUKAN KAJIAN: Jonathan Gorlick et al 2015 | Taranjeet Kaur et al 2017 | Agatha Betsy et al 2012

Menurut beberapa ujian klinikal yang dijalankan oleh para doktor dan pakar perubatan, penggunaan Ashwagandha KSM-66 membantu menurunkan bacaan gula dalam darah hanya dalam masa 30 hari.

RUJUKAN KAJIAN: Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013

Di dalam satu ujian klinikal menunjukkan ia mampu mengurangkan kolesterol sebanyak 53% dan mengurangkan triglyceride (lemak dalam darah) sebanyak 45%. Di dalam ujian klinikal yang lain juga menunjukkan penurunan kolesterol dan triglyceride dengan ketara dengan penggunaan selama 60 hari. Kajian lain juga menunjukkan ia berkesan terhadap penurunan radangan yang membantu mengurangkan risiko sakit jantung.

RUJUKAN KAJIAN: Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015 2011

Ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Ashwagandha iaitu withaferin membantu untuk membunuh fungsi sel kanser. Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa ia membantu merawat beberapa jenis kanser iaitu kanser payudara, kanser paru2, kanser usus, kanser otak dan kanser ovari. Di dalam satu ujian klinikal, withaferin berjaya mengurangkan pertumbuhan kanser ovari sebanyak 70%-80% dan juga menghalang sel kanser dari merebak ke organ lain.

RUJUKAN KAJIAN: Avani R Vyas et al 2018 | Yukihiro Nishikawa et al 2015 | Kamel F Khazal et al 2014 | Palaniyandi Senthilnathan et al 2006 | Govidan Muralikrishnan et al 2010 | Edwin Chang et al 2016 | Sham S Kakar et al 2014 | Narendra Singh et al 2011

Doktor kata gula akak naik turun sebab keturunan. Akak cakap pada doktor taknak dah makan ubat, nak usaha sendiri. Dalam akak diet, akak exercise, tapi gula tak mahu turun sampai akak kata akak fed-up.

Anda ada masalah yang sama macam Kak Aisyah?

Hanya Dengan Mengamalkan 2 Kali Sehari

1 - 2 biji selepas sarapan pagi
1 - 2 biji sebelum tidur malam

DISAHKAN OLEH KKM

NO MAL: MAL23056139TC

JAMINAN PULANGAN WANG!

Ashwagandha KSM-66 Sangat BERKESAN!

Sehinggakan jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan anda dalam masa 60 hari..

Anda berhak dapat 100% jaminan pulangan wang!

Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Ashwagandha KSM-66 ini memang TERBUKTI BERKESAN!

Tawaran ini hanya untuk pembelian 4 PERCUMA 3 Sahaja

Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti. Maka tiada risiko barang anda tidak sampai.

Hari
Jam
Minit
Saat
MAAF, KEMPEN PAKEJ UMRAH BERSAMA USTAZ DON DANIYAL TELAH TAMAT!

Dapatkan SEKARANG pada harga Diskaun Istimewa hari ini, klik button TEMPAH SEKARANG di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar pada harga asal jika promosi ini dah tamat.

Kembali Sihat Dengan Khasiat Ashwagandha KSM-66

Setiap pembelian yang dibuat akan dihantar secepat mungkin supaya anda tidak perlu menunggu lama untuk kembali sihat.

Soalan Lazim [FAQ]

Tiada kesan sampingan namun ia mempunyai healing process (proses penyembuhan dalam tempoh yang singkat). Tidak digalakkan bagi wanita mengandung, menyusu, dan mereka yang mempunyai masalah hyperthyroid dan darah rendah.

Boleh kerana kandungannya boleh memberikan tenaga kepada tubuh badan, bertindak sebagai penguat imun badan dan ia juga memberikan kebaikan kepada fungsi otak supaya lebih fokus, lebih efektif ketika melakukan tugas dan pelbagai lagi manfaat untuk badan dan otak.

Tidak dinasihatkan untuk ibu mengandung atau menyusu untuk menggunakan Ashwagandha KSM-66.

Insya Allah berkesan. Setakat ni dah ramai testimoni kami yang berjaya kurangkan masalah kesihatan yang dihadapi.

Tidak. Untuk golongan yang diet, bersukan, bina badan, dan pelajar yang nak kuatkan memori juga boleh amalkan Ashwagandha KSM-66. 

Boleh. Tapi anda harus jarakkan masa 1-2 jam selepas/sebelum untuk mengambil Ashwagandha KSM-66.

Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1- 3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak).

Anda boleh pilih sama ada ingin membuat bayaran secara atas talian (FPX) atau barang sampai baru bayar kepada posmen semasa penghantaran (COD).

FPX – Bayar menggunakan akaun bank secara atas talian.
Contoh bank yang boleh digunakan adalah Maybank2u, CIMB, Bank Islam, Hong Leong, Public Bank dan sebagainya. FREE POS

COD – Penghantaran COD oleh kurier Ninjavan. Sila sediakan duit secukupnya dan buat bayaran kepada posmen semasa terima barang. NOTA: caj tambahan RM10 akan dikenakan.

Kami akan pulangkan semula wang anda sekiranya anda mengambil pakej 4 Botol (Percuma 3 Botol) SAHAJA dan pengambilan Ashwagandha KSM-66 langsung tidak memberikan apa-apa perubahan dalam 60 hari.

Perlukan Bantuan Membuat Tempahan?

Disclaimer – This site is not affiliated with facebook.com or google.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Copyright © 2024 | All Rights Reserved | AstraHerbs

error: Content is protected !!